beats by dre cheap

Zvat ću te ljubavi i neću te povrijediti, ti si onaj za koga vrijedi živjeti...

Jer oku mom ti si sjaj i srcu mom otkucaj.

http://data1.whicdn.com/images/38910660/large.jpg

Već dugo vremena namjeravam da pišem o tebi, ali nešto kao da mi ne dozvoljava, nešto kao da se boji da će ''otvaranjem srca'' strancima pobjeći osjećanja prema tebi, a neće, ne mogu, ja im neću dopustiti.

Od trenutka kada si ti ušao u moj život stale su sekunde, minute, dani, sedmice, mjeseci i godine, stalo je sve osim iskrica ljubavi koje su se počele raspršivati mojim tijelom. Ali eto, ako ipak usmjerim pogled na svoj zidni sat uočit ću da upravo sada otkucava dva mjeseca. Nevjerovatno, a čini mi se kao da te poznajem oduvijek, kao da si bio uz mene još onda kada sam pravila prve korake ka svom životnom cilju.

Ljudi kažu da se prava osoba mora pojaviti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, ali ja ipak mislim da je bilo koji trenutak pravi kada je upitanju tvoja pojava, jer ti si sve što drugi nisu.

http://data3.whicdn.com/images/35379681/large.png

Bila sam zaljubljena i tada sam smatrala da nikada više neću pronaći nekoga ko će mi se dopasti, nekoga ko će izazvati takve osjećaje. Dugo nisam željela da se pomirim sa tim da neko jednostavno nije za mene, da se ne vrijedi truditi, ali i onda kada sam se pomirila nisam mogla da ga zaboravim, nisam mogla da pronađem željeni ''delete''... I onda se pojavio, ''delete'' u obliku TEBE, najdraže osobe koju sam mogla upoznati.

I svidio si mi se od prvog trenutka, a do tada to niko nije uspio postići. Vjerovatno su se naše duše prilično dobro upoznale, pa su odlučile jedne srijede spojiti i nas. Za mene su ispunile svoj cilj, da, one su uspjele! Uspjele su da iz mojih misli izbace jedno, a ubace drugo ime. Uspjele su da plave oči zamijene smeđim. Uspjele su da se zaljubim, ponovo, jače, sigurnije, ljepše, potpunije!

http://data1.whicdn.com/images/25997721/large.jpg

Sretna sam jer TI si razlog moje sreće. Nasmijana sam jer TVOJ osmijeh je razlog mom osmijehu. Pozitivna sam jer na mene tako utiče tvoja pozitivnost. I želim ostati ovakva zauvijek, TVOJA, samo TVOJA!


Feel . Don't Thinkhttp://data2.whicdn.com/images/67948782/large.pnghttp://data2.whicdn.com/images/68025020/large.jpg

I onda se pojavi osoba za koju ne važe nikakva pravila, osoba kojoj je dozvoljeno sve ono što drugima nije, jer to je ljubav.

Citati.
http://najljepsicitati1.blogger.ba
15/03/2014 20:12