beats by dre cheap

...

Živjeti ima smisla jedino onda kada imamo za koga umrijeti.


http://data1.whicdn.com/images/164674150/large.gif

Umrijeti onako kako bih ja umro za tebe. Iz ljubavi. Čiste. Nevine. Poput tvojih ručica što se zapletu u mojoj kosi. Poput bisera što se pojave na tvom licu kada me ugledaš dok koračam prema tebi. Dok mi trčiš u zagrljaj. Tvoje sigurno utočište. Gdje te kradem od drugih i čuvam. Pažljivo. Da ti ništa ne nedostaje. Da se ničeg ne plašiš. Da si sigurna. I moja.


..

Odlučio sam se za ljubav iako je staza budućnosti protkana preprekama. Odlučio sam se za ljubav jer vjerujem da ne postoji nesavladivo, ne za nas. Odlučio sam se za ljubav jer tako silno želim držati u naručju malu kopiju tebe, jednog dana.

Cuddle Time | via Tumblr

Zbog tebe sam i kišu zavolio. Ne zato što me fasciniraju kapi vode, nego zato što me fasciniraš ti. Nikada ne nosiš kišobran jer djetinje ludo vjeruješ kako ćeš porasti trčiš li na pljusku. Ne znaš da si mi se baš tako sićušna prije uvukla u srce i u njemu urezala najljepšu riječ koja se ikada pojavi na mojim usnama, tvoje ime.


dance | via Tumblr

A kad noć proguta dan, sjedim obasjan mjesečinom i zamišljam tvoje ruke isprepletene sa mojima. Zamišljam kako te posmatram dok spavaš, tu, pored mene. Tvoje snene oči. Tvoj mio glas. Tako su blizu, a tako daleko.

. | via Tumblr

Kada bih samo mogao da se pretvorim u leptira i sletim na tvoj dlan. Kada bih samo mogao da te odvedem na livadu i smjestim u svoje naručje dok sunce zalazi i boji nebo u stotine nijansi, onako kao što si ti obojila moj život jednog aprilskog dana. Kada bih samo mogao sve ono što sada ne mogu kupio bih ti haljinu, bijelu, i promijenio jedino što na tebi ne volim- tvoje prezime.


👑

Amila Alić

 


Citati.
http://najljepsicitati1.blogger.ba
04/07/2015 14:04